Nokia 9 PureView: багато камер і сканер відбитків під дисплеєм (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia 9 PureView: багато камер і сканер відбитків під дисплеєм (фото)

Фондовий ринок
2210
Смартфон Nokia 9 PureView просто приречений стати однією із зірок цього року за рахунок свого незвичайного дизайну — запуск очікується на MWC 2019 під час презентації HMD Global. Чутки про Nokia 9 PureView ходять давно, але особливо посилилися в останні кілька місяців. Тепер просочилися офіційні зображення апарату для преси, які підтверджують основні особливості дизайну майбутнього флагманського рішення.
Рендер Nokia 9 PureView показує, що смартфон буде мати відносно товсті рамки над і під дисплеєм, тобто компанія за цією ознакою буде відставати від поточних тенденцій ринку: виробники на кшталт Samsung, Huawei або Xiaomi докладають всіх зусиль, щоб повністю позбутися рамок і навіть мінімізувати вирізи на лицьовому екрані. У правому верхньому куті розміститься бренд Nokia, поруч з фронтальною камерою. Динамік і звичайний набір датчиків теж розташовані над екраном. У смартфоні з’явиться вбудований датчик відбитків пальців, що дозволяє розблокувати Nokia 9 простим дотиком до екрана.

Найбільший інтерес викликає тильний бік апарату, де можна помітити п’ять камер, світлодіодний спалах і модуль автофокусу, розташовані по колу. Звертають на себе увагу марка Zeiss для оптики і логотип Android One — смартфон отримає еталонну мобільну платформу Google. Nokia 9 PureView має вигнуті краї. Кнопки живлення і гучності розміщені на правому торці.
Все це в цілому відповідає попереднім витокам. Як очікується, не буде 3,5-мм роз’єму для навушників, який замінений на порт USB-C для передачі даних і зарядки. Основні характеристики Nokia 9 PureView, згідно з чутками, включають 5,99-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2K і співвідношенням сторін 18:9. Телефон буде оснащений минулорічною однокристальною системою Snapdragon 845, батареєю на 4150 мА·год, 6 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої флеш-пам’яті.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас