Samsung запропонував ховати камеру в стилус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запропонував ховати камеру в стилус

Фондовий ринок
390
У Samsung знайшлося нове рішення, яке, щоправда, підійде не всім її моделям, а лише представникам сімейства Galaxy Note. Справа в тому, що вбудовувати фотомодуль пропонується в стилус S Pen.
Днями відомство з патентів і товарних знаків США (United States Patent and Trademark Office, USPTO) видало корпорації Samsung Electronics патент на електронне перо, у верхню частину якого вбудована камера. Така конструкція не тільки позбавить смартфон будь-яких вирізів, але і дозволить оснащувати фотомодулі прогресивними системами лінз, що забезпечують повноцінний оптичний зум.
Для управління наближенням передбачається обладнати стилус окремою кнопкою. Кількість, тип і розташування лінз може змінюватись, при цьому розробникам не доведеться турбуватися, що складна оптична система зробить товщину мобільного пристрою непомірно великою.
У 2018 році Samsung істотно удосконалила S Pen, наділивши її функцією бездротового пульта дистанційного керування смартфоном через Bluetooth і вбудованим суперконденсатором, що перезаряджається всього за хвилину для подальшої роботи протягом півгодини. У числі нових можливостей стилуса виявилося відкриття програми камери натисканням кнопки.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас