Робота в «Центрі Біржових Технологій»: кращі співробітники подорожують за рахунок компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота в «Центрі Біржових Технологій»: кращі співробітники подорожують за рахунок компанії

Фондовий ринок
301
Робота в «Центрі Біржових Технологій»: кращі співробітники подорожують за рахунок компанії
Діяльність, яка приносить дохід і залишає вільний час, достатні для подорожей — чи це не мрія для більшості? А що ви скажете про роботу, яка дозволяє подорожувати безкоштовно? Саме такою є робота в «Центрі Біржових Технологій» — міжнародної групи компаній з фінансового консультування. У всіх представництвах ГК ЦБТ діє система заохочень для самих ініціативних і результативних. Грошові премії не викликають сильних емоцій, адже співробітники Центру і так мають стабільно високий дохід. Інша справа — новинки apple і, особливо, подорожі: на море, в гори, в світові культурні центри. Останній варіант вибрав Дмитро Ротар — керівник філії ЦБТ-Чернівці, який показав високі результати в 2018-му році.
Робота в «Центрі Біржових Технологій»: кращі співробітники подорожують за рахунок компанії

Дмитро Ротар, ЦБТ-Чернівці: Кращий подарунок для трейдера — побувати на легендарній біржі

Дмитро Ротар давно мріяв побувати у Франкфурті-на-Майні, а точніше на Франкфуртській біржі — одній з найбільших світових бірж. Професійний трейдер, чиїм знаряддям праці є комп’ютер і смартфон, Ротар хотів доторкнутися до витоків трейдингу і подивитися на своїх німецьких колег, які до сих пір торгують «на біржовому паркеті» і в XXI столітті, як в XVI, відкривають і закривають угоди за допомогою жестів і криків.
«Поїздка була насиченою і цікавою, — поділився фінансист після повернення. — Я дуже задоволений, що побував в міжнародному фінансовому центрі і на його фондовій біржі». Одним з яскравих вражень стали знамениті бик і ведмідь — скульптури, що втілюють дух трейдингу і дві його рівноважні сили: Покупців і Продавців. Чи не упустив Дмитро Ротар можливості також побувати в Мюнхені — культурної столиці Німеччини. Подорож була для нього абсолютно безкоштовною, що зробила можливим робота в Центрі Біржових Технологій.

Робота в ЦБТ: Дохід для всіх, нагорода для кращих

Мережа офісів Центру Біржових Технологій росте по всьому світу, а співробітники ростуть професійно, пересуваючись на більш високі позиції. Тому «свіжа кров» і свіжі мізки потрібні завжди. Хочете роботу в сфері фінансів? Роботу в сучасному офісі, комфортних умовах, з дружною командою? Якщо ви прагнете до цього і готові досягати свого особистого максимуму, ЦБТ чекає вас в своїх лавах. Заходьте на сайт компанії і залишайте резюме — HR зв’яжеться з вами.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас