Skype більше не підтримується Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype більше не підтримується Microsoft

Фондовий ринок
8927
Всім користувачам версії Skype 7.4 було запропоновано перейти на Skype 8 або вийти з системи, оскільки «класична» збірка більше не підтримується.
На екрані не було ніяких інших опцій, крім хіба що можливості дізнатися більше.
У Редмонді давно планували перехід на новішу версію Skype, проте з точки зору користувачів нова версія суттєво поступається старій. Наприклад, в ній немає функції Split View, яка в восьмий збірці є тільки на Windows 10. Як бути користувачам Windows 7 і Windows 8/8.1 – не ясно.
Тим же, хто хоче продовжити використовувати Skype Classic, залишається єдиний варіант – завантажити і встановити Skype 7.36.0.101. Така версія вже недоступна на сайті компанії-розробника, її доведеться шукати на сторонніх сайтах.
Цей крок є ще одним натяком на те, що користувачі Windows 7 змушені будуть перейти на Windows 10 рано чи пізно, і краще це зробити раніше. В середині січня 2020 року Microsoft припинить підтримку старої ОС, що означає відсутність виправлень, а також нових функцій. Користувачам доведеться попрощатися зі Skype і перейти на інші месенджери, благо сьогодні їх більш ніж достатньо. Проблеми виникнуть хіба що у тих, хто використовує його для бізнесу або просто звик і не хоче міняти усталений порядок речей.
У Microsoft пообіцяли спростити встановлення Windows 10 або оновлення на неї з ранніх версій ОС. Після квітневого оновлення система буде видавати більш зрозумілі описи помилок, а розробники прикладного ПЗ зможуть вбудовувати свої повідомлення для своєчасного оновлення програм. Все це дозволить недосвідченим користувачам безболісно підвищити версію операційної системи, а корпорації з Редмонда – досягти бажаного мільярда активних пристроїв на «десятці».
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас