В Укргазбанку розпочали підготовку по входженню в капітал міжнародного інвестора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укргазбанку розпочали підготовку по входженню в капітал міжнародного інвестора

Кредит&Депозит
1469
Міністерство фінансів, Міжнародна фінансова корпорація (IFC) та державний “Укргазбанк” починають оцінку і структурування фінансового інструменту для входження IFC в капітал банку.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.
“Такий прогрес став можливим в результаті успішного виконання Міністерством фінансів і “Укргазбанком” умов підписаного в листопаді 2017 року тристороннього Меморандуму про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації банку”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з Меморандумом, IFC сприяла “Укргазбанку” в зміцненні корпоративного управління, забезпеченні його операційної незалежності і подальшому вдосконаленні постійної банківської моделі, заснованої на комерційній доцільності.
“Успішна кооперація державного банку і міжнародної фінансової організації вже дозволила реалізувати понад 145 проектів у сфері чистої енергетики з використанням біопалива, гідроенергії, сонячної і вітряної енергії із загальною потужністю об’єктів 866 мегават, а це чверть від усіх потужностей ВДЕ в Україні”, – заявили в Мінфіні.

Довідка Finance.ua:

  • Держава володіє 94,94% акцій Укргазбанку.
  • 11 листопада 2017 року Мінфін, IFC та Укргазбанк підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації Укргазбанку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас