Помічено зниження попиту на новітні техпроцеси TSMC (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Помічено зниження попиту на новітні техпроцеси TSMC (інфографіка)

Світ
420
Торік компанія TSMC ввела в роботу виробничі лінії з техпроцесом 7 нм. Крім цього техпроцесу вона випускає 20-нм, 16-нм і 10-нм чіпи, а також вважає все ще передовим техпроцесом випуск чіпів з нормами 28 нм. Всі ці техпроцеси компанія називає передовими, а значить, на них має бути найвищий попит.
Втім, повідомляє тайваньський інтернет-ресурс DigiTimes з посиланням на місцеві джерела, за деякими ознаками завантаження передових потужностей TSMC стало істотно меншим. Почалося це в другій половині року і може зайвий раз сигналізувати про проблеми в напівпровідниковій індустрії.
Помічено зниження попиту на новітні техпроцеси TSMC (інфографіка)
Часом, зазначає джерело, виконання замовлень клієнтів на випуск чіпів з використанням передових технологічних процесів (перелік див. вище) розтягувалося на шість місяців (цей час включає чергу на очікування виконання). У першій половині 2018 року компанії TSMC на виконання замовлень необхідно було три місяці. До кінця 2018 року швидкість виконання замовлень скоротилася до двох місяців, що побічно підтверджує неповну завантаженість 300-мм ліній TSMC з передовими техпроцесами.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас