Названо дату демонтажу Шулявського моста в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо дату демонтажу Шулявського моста в Києві

Казна та Політика
3342
Шулявський шляхопровід знову опинився в центрі уваги. Столичні водії почали масово скаржитися на гігантські ями на проїжджій частині, через які виникають аварії і величезні затори.
“Виконує роботи генпідрядник реконструкції транспортної розв’язки на перетині пр-ту Перемоги з вул. Гетьмана, ТОВ “Північно-Український будівельний альянс”. Просимо водіїв з розумінням поставитись до незручностей і звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути можливих ускладнень руху та аварійних ситуацій. Наступним етапом буде ремонт проїжджої частини об’їзних доріг – вулиць Нестерова, Цедіка, Гарматної та Виборзької”, – розповіли в КМДА.
Ось уже майже два роки ведуться розмови про реконструкцію цього об’єкта. Підготовчі роботи вже почалися. Але терміни демонтажу постійно переносяться: почати роботи обіцяли то в листопаді 2018 року, то в січні 2019 го, а тепер – навесні.
У КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд” кажуть, що перекриття транспортного руху через основний проїзд Шулявського шляхопроводу і його демонтаж попередньо заплановані на 15 березня цього року.
“Компенсація за знесення цеху заводу “Більшовик” передбачена в проекті реконструкції транспортної розв’язки. Зараз питання знесення опрацьовується Фондом держмайна України”, – розповіли в КП.
Тут запевняють, що загрози обвалення конструкцій шляхопроводу немає.

Довідка finance.ua.

  • 27 лютого 2017 року на Шулявському шляхопроводі сталася масштабна НП – з нього обвалилися великі шматки бетону.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас