Мати випадково викинула 6,5 тисячі доларів заначки сина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мати випадково викинула 6,5 тисячі доларів заначки сина

Світ
5891
27-річний житель США Девон Сілві через неуважність своєї матері втратив 6,5 тисячі доларів заначки. Жінка на ім’я Ліндсі Прейс випадково віддала до магазину вживаних речей стару кружку сина, в якій лежали його гроші, передає Сьогодні.
Кілька тижнів тому Прейс прибирала і вирішила розібрати шафу зі старим мотлохом. В одній з коробок вона виявила дитячий походний кухоль сина із зображенням Міккі-Мауса. Жінка не стала заглядати всередину, визнала куплену близько 20 років тому річ непотрібною і пожертвувала її до магазину вживаних речей некомерційної організації, яка допомагає безхатченкам.
24 січня в гості до Ліндсі приїхав її син, Девон, і почав шукати всюди кухоль. Коли він дізнався про вчинок матері, у нього почалася паніка, оскільки зберігав в ньому 6,5 тисячі доларів (близько 180 тисяч гривень), отриманих від продажу старого автомобіля. Американець нещодавно знайшов нову роботу, і йому не вистачало часу віднести гроші до банку.
“Вона думала, що я засмутився через зникнення кружки. Що ж, за нею я теж сумую, але більше – за її важливим вмістом”, – зізнався журналістам видання Newsweek Сілві. Прейс же заявила, що почувається “найжахливішою матір’ю на світі”. Вона звернулася до магазину, але співробітники не змогли виявити кухоль. За їх словами, товар вже продали, не перевіряючи вміст.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас