Власники електрокара Porsche Taycan отримають 3 роки безкоштовної зарядки в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники електрокара Porsche Taycan отримають 3 роки безкоштовної зарядки в США

Технології&Авто
585
Власники електромобілів Porsche Taycan зможуть три роки безкоштовно користуватися зарядними станціями в США.
Американське відділення компанії Porsche домовилося про це з компанією Electrify America.
Porsche розробляє Taycan з батареєю на 800 В, яка може заряджатися до 350 кВт, що дозволить машині проїхати 60 миль за чотири хвилини зарядки. Electrify America планує побудувати мережу з 300 швидкісних станцій швидкої зарядки, яка буде запущена, принаймні, до 1 липня, а на початок 2020 року станції з’являться і в 120 дилерських центрах Porsche.
Покупці Taycan отримають безкоштовну зарядку на будь-якій з цих зарядних станцій протягом трьох років. Вартість енергії враховується в загальній вартості автомобіля, при цьому офіційна ціна Taycan ще не опублікована.
Для порівняння, Tesla використовує зарядні станції потужністю 120 кВт, які можуть забезпечити зарядку Tesla до 80 відсотків за 30 хвилин, що перевищує 250 миль, але у Маска немає нічого еквівалентного зарядці Porsche за 60 миль за чотири хвилини.
Клаус Зеллмер, глава Porsche Cars North America, сказав: “Сісти в машину і розігнатися до швидкості 60 км/год менш ніж за три секунди – чи можете ви по-справжньому відзначитися, якщо ви зробите це за 2,8 секунди, а ще хтось – за 2,7? Є й інші чинники, які стануть важливими, наприклад, час зарядки”.
Через п’ять-сім років Porsche планує електрифікувати й інші свої моделі. До 2020 року сума інвестицій Porsche в розвиток електромобілів складе 6 млрд євро.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас