В 2018 році контакт-центр та асистанс СГ "ТАС" обробили понад 384 тисячі дзвінків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В 2018 році контакт-центр та асистанс СГ "ТАС" обробили понад 384 тисячі дзвінків

Особисті фінанси
22
Контакт-центр та Центральне управління обслуговування договорів медичного страхування (асистанс) Страхової групи «ТАС» підвели підсумки своєї роботи за минулий рік.
Отже, протягом минулого року спеціалістами контакт-центру СГ «ТАС» було оброблено 169 тисяч телефонних дзвінків, ще 215 тисяч вхідних дзвінків було оброблено співробітниками асистансу. Основними темами звернення клієнтів, за даними контакт-центру, були повідомлення про настання страхових випадків та питання, пов’язані з їх врегулюванням, а також запити щодо придбання тих чи інших страхових продуктів. Загалом протягом року контакт-центром було зареєстровано 20 тисяч страхових випадків за автотранспортними ризиками, 3,5 тисячі випадків за договорами особистого страхування та 800 страхових подій за договорами страхування майна. Водночас асистансом за 2018 рік було зареєстровано 86 тисяч справ та за ними 263 тисячі подій.
Крім того, вагома частка звернень припала на запити, що стосувались добровільного медичного страхування, а також запити щодо консультативної допомоги страховика.
Загальний час спілкування спеціалістів контакт-центру та співробітників асистансу з клієнтами сягнув рекордних 19 тисяч годин за рік, при цьому середня тривалість розмови, за статистикою, склала 3,5 хвилини.
Сучасна технічна база та новітнє програмне забезпечення контакт-центру та медичного асистансу компанії, а також висока кваліфікація фахівців, які працюють там, налагоджений механізм їх роботи та взаємодії з іншими профільними підрозділами СГ «ТАС» дозволили досягти одних з найвищих наразі на страховому ринку України показників обробки вхідних дзвінків та, відповідно, забезпечити високу ефективність обслуговування клієнтів під час їх звернення до страховика по телефону.
Так, за статистикою, рівень обробки вхідних дзвінків в компанії в 2018 році склав 95,8%, що також є одним з найвищих показників на вітчизняному страховому ринку. При цьому у 80% випадків з’єднання зі спеціалістом відбувалося менш ніж за 20 секунд. Таких вражаючих результатів СГ «ТАС» вдалося досягнути завдяки активному впровадженню найновітніших технологій та постійному вдосконаленню клієнтських сервісів.
Нагадаємо, контакт-центр СГ «ТАС» є одним з найбільших та найсучасніших на українському страховому ринку. Зателефонувавши за номером гарячої лінії, клієнти компанії можуть отримати цілу низку послуг: повідомити про настання страхового випадку, викликати аварійного комісара, проконсультуватися щодо дій в разі ДТП або раптового захворювання (для застрахованих за договорами особистого страхування), дізнатися адресу найближчої станції технічного обслуговування, де можна залишити на ремонт пошкоджену автівку, уточнити інформацію щодо стану розгляду своєї страхової справи тощо. Крім того, за необхідності спеціалістами контактного центру може бути організовано надання застрахованим особам медичної та технічної допомоги, виклик представників компетентних органів та аварійних служб тощо. Завдяки налагодженим механізмам роботи контакт-центру та власного асистансу компанії в разі настання страхового випадку застраховані особи не залишаються наодинці зі своїми проблемами: так, їм достатньо лише зателефонувати в компанію та повідомити про інцидент – все інше зроблять досвідчені спеціалісти та лікарі служби медичного асистансу.
Нагадаємо, контакт-центр СГ «ТАС» працює 24 години на добу, включаючи вихідні та святкові дні.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас