Електромобілі Tesla скоро отримають «режим вартового» - Маск — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобілі Tesla скоро отримають «режим вартового» - Маск

Технології&Авто
19791
Власники Tesla незабаром отримають можливість спостерігати пошкодження (і записувати їх), які відбуваються з їхнім транспортом, коли він залишається без нагляду. Tesla представляє Tesla Sentry Mode – «режим вартового Tesla» – для всіх автомобілів з удосконаленим автопілотом (Enhanced Autopilot).
Про це Ілон Маск повідомив в Twitter.
Маск не розкривав додаткової інформації щодо того, коли ця функція стане доступною і як конкретно вона працюватиме.
Як випливає з назви, функція буде «стояти на варті», так би мовити, або підтримуючи включений відеореєстратор на парковці, або автоматично включаючи його, якщо автомобіль з чимось стикається або об щось вдаряється. Швидше за все, вона буде працювати як звичайний відеореєстратор з функцією автоматичного включення при ударі. Втім, подробиць не так багато.
У жовтні Tesla випустила версію 9.0 свого програмного забезпечення, яка включала кілька оновлень, зокрема новий користувальницький інтерфейс на центральному дисплеї і можливість використовувати вбудовані камери в передній частині автомобіля в якості відеореєстратора. Функція відеореєстратора доступна тільки в автомобілях Tesla, випущених після серпня 2017 року.
Наразі функція відеореєстратора дозволяє власникам записувати і зберігати відеозаписи, зняті камерою на передній панелі автомобіля, на USB-флешку. Але спершу власники повинні налаштувати флешку в Windows або MS-DOS і додати папку на базовому рівні під назвою TeslaCam. Потім налаштовану флешку можна вставити в один з USB-портів в передній частині автомобіля. При правильному налаштуванні значок відеореєстратора з’являється в рядку стану у вигляді червоної крапки, що вказує на те, що запис ведеться.
Власники можуть натиснути на іконку, щоб зберегти 10-хвилинний відеокліп, або затиснути іконку і поставити запис на паузу. Записи, які були завантажені, видаляються автоматично.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас