Emirates змінила норму провезення багажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Emirates змінила норму провезення багажу

Особисті фінанси
766
Близькосхідний перевізник Emirates (ОАЕ) зменшить безкоштовну норму провезення багажу за низкою тарифів економічного класу.
Про це пише avianews.
Новації почнуть діяти для квитків, випущених 4 лютого і після цієї дати.
  • Згідно з новою концепцією:*
  • За тарифами економічного класу Special безкоштовно норму буде зменшено з 20 кілограм до 15 кілограм, для тарифів Saver – з 30 до 25 кілограм на рейсах, де застосовується вагова концепція провезення багажу.
  • На маршрутах в Америку і на рейсах з Африки, де застосовується штучна концепція перевезення, безкоштовна норма провозу буде зменшена тільки для тарифу Special – з двох до одного місця багажу вагою до 23 кілограм.
  • На рейсах між Америкою і країнами ЄС, а також на рейсах в Америці безкоштовно норма провозу буде зменшена як для тарифу Special, так і для тарифу Saver – з двох до одного місця багажу вагою до 23 кілограм.
Для решти тарифів продовжать діяти старі правила. Вони передбачають безкоштовне провезення 30-35 кілограм багажу за тарифами економ-класу Flex і Flex Plus, 40 кілограм в бізнес-класі і 50 кілограмів в першому класі у разі застосування вагової концепції.
На маршрутах, де діє штучна концепція, пасажири з квитками за тарифами економ-класу Flex і Flex plus зможуть безкоштовно провозити два місця багажу вагою до 23 кілограм кожна. У бізнес-класі і в першому класі норма залишиться на рівні два місця вагою до 32 кілограмів кожна.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас