У Китаї анонсували перший у світі смартфон без отворів: у ньому немає динаміків та слоту для SIM-картки (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї анонсували перший у світі смартфон без отворів: у ньому немає динаміків та слоту для SIM-картки (відео)

Технології&Авто
3127
Китайська компанія Meizu розробила перший у світі смартфон ZERO без будь-яких отворів, окрім камери. У ньому немає слоту для SIM-картки, жодних кнопок, немає отворів для навушників чи динаміків.
Forbes повідомляє, що компанія Vivo розробляла такі ж технології, але Meizu випередила її та представила продукт на місяць раніше.
Замість кнопок у смартфоні є сенсорні панелі, які мають технологію 3D-touch. Подібне використовували у своїх моделях iPhone 7,8 та Samsung Galaxy S8 / S9.
Динаміки компенсуються шляхом вібрацій звуків, які передаються через дисплей. Цю технологію, як повідомив Forbes, раніше використовувала вже Xiaоmi, але Meizu її вдосконалила.
Порт зарядки замінюється у телефоні бездротовою зарядкою, яка підтримує функцію швидкого заряджання. Компанія заявила, що це може бути найшвидша зарядка смартфона у світі. А навушники підключаються лише через Bluetooth 5.0.
Відсутність слоту для sim-картки, що називають найрадикальнішою зміною у мобільних технологіях, Meizu компенсувала віртуальною eSIM. Однак ця технологія не підтримується у багатьох країнах, що може позначитися на попиті на цей телефон.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас