Apple повністю перейде на дисплеї OLED в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple повністю перейде на дисплеї OLED в 2020 році

Фондовий ринок
410
Згідно з джерелами в галузі, компанія Apple може відмовитися від РК-дисплеїв лише наступного року.
Таким чином, модель iPhone XR 2019 не отримає екран OLED.
Раніше повідомлялося, що компанія зможе повністю перейти на екрани OLED в iPhone в поточному календарному році, але японський постачальник зазначає, що продовжить виконувати замовлення Apple на рідкокристалічні дисплеї.
Компанія Japan Display зараз шукає інвестора, який дозволить їй протягом року переключитися на виробництво екранів OLED, але цього року компанія все ще буде поставляти Apple РК-екрани.
Згідно з нещодавнім звітом Wall Street Journal, iPhone XR 2019 збереже РК-дисплей, але отримає подвійну камеру і більш швидкий LTE.
Водночас, технологія OLED дозволяє робити екрани тоншими, довільної форми і навіть гнучкими. Розмір пікселя на таких екранах потенційно може бути значно меншим, ніж в разі застосування LCD.
Продажі моделі XR 2018 року, судячи з усього, не дуже високі. Компанія Apple применшує важливість поганих продажів, відзначаючи, що дешевший телефон XR став “найпопулярнішим iPhone” з моменту старту продажів у жовтні. Але продажі iPhone явно падають – це явище, яке зазвичай не характерне для Apple.
Очікується, що дизайн смартфонів iPhone 2020 року серйозно відрізнятиметься від нинішніх моделей. Також повідомляється, що 2020 рік буде роком переходу на iPhone 5G.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас