Смартфон Samsung вийде з керамічним корпусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон Samsung вийде з керамічним корпусом

Фондовий ринок
6486
Чутки про те, що Samsung випустить смартфон Galaxy S10 з керамічною задньою панеллю, з’явилися ще два місяці тому.
Подробиці, які надійшли з Китаю, підтверджують цю інформацію і уточнюють, що в такому виконанні буде запропонована лише найбільш сучасна модифікація Galaxy S10+, оснащена 12 Гбайт оперативної пам’яті і 1-Тбайт вбудованим флеш-накопичувачем.
Імовірно, її модельний індекс – SM-G975FC, причому корпус з кераміки буде представлений як у білому, так і в чорному кольорах. 5G-версія флагмана – Galaxy S10 X – такого виконання, судячи з усього, не отримає.
Керамічний корпус для Galaxy S10+ виготовляється за особливою технологією, що підвищує міцність цього матеріалу. За рахунок цього смартфон буде більш стійкий до подряпин і падінь, а на поверхню буде нанесено покриття з металевим блиском. Кераміка сама по собі є дуже твердим матеріалом, здатним протистояти зовнішнім механічним впливам. Згідно з мінералогічною шкалою твердості (так званою шкалою Мооса), вона лише трохи поступається алмазу і сапфіру.
Samsung Galaxy S10+ виявиться далеко не першим смартфоном з керамічним корпусом. Подібні рішення вже зустрічалися у таких виробників, як Essential і Xiaomi. А ось 12 Гбайт ОЗУ в мобільному телефоні поки що є рідкістю. Перший апарат з таким обсягом оперативної пам’яті був представлений у другій половині грудня 2018 року. Ним став Lenovo Z5 Pro GT, який ще навіть не надійшов у продаж.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас