BNP PARIBAS – партнер Паризького форуму FINTECH 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP PARIBAS – партнер Паризького форуму FINTECH 2019

Особисті фінанси
29
BNP Paribas — платиновий партнер 4-го Паризького форуму Fintech, що відбудеться 29 і 30 січня 2019 року в Palais Brongniart у Парижі. Це глобальна еталонна подія, де обговорюються останні тенденції у галузі цифрових фінансів. Маючи потужний досвід у якості партнера Fintech, BNP Paribas буде присутній на всьому форумі, щоб поговорити з учасниками заходу.
Банківські, страхові та фінансові менеджери та експерти з усього світу зберуться разом протягом двох днів для обговорення майбутнього глобальних фінансів у цифрову епоху. Цього року ще більше спікерів візьмуть участь у панелях, дебатах, дискусіях та круглих столах для обговорення ключових тем — штучний інтелект, Big Data, Regtech та регулювання, кібербезпека, Insurtech та багато іншого.
Цифрова трансформація — у центрі нашого плану розвитку бізнесу. Наші команди всіх напрямків бізнесу співпрацюють з Fintechs та з інноваційними послугами та продуктами, щоб покращити досвід клієнтів та розробити нові методи роботи. Ми також маємо кілька акселераційних програм підтримки Fintechs, дозволяючи стартапам працювати з нашими бізнес-напрямками.
Наші відносини з Fintechs постійно розвиваються. Для багатьох з них ми є банком, який підтримує їх розвиток у Франції та за кордоном. Крім того, ми є інвестором для Fintechs та стартапів. Так, ми координуємо декілька інвестиційних фондів, які спеціалізуються на інвестиціях в стартапи (наприклад, C-entrepreneurs, Opera Tech Ventures).
Детальніше ознайомитись можна за посиланням.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас