Названо найбагатших спортсменів світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбагатших спортсменів світу

Особисті фінанси
3855
В першу чергу всі найбагатші спортсмени продовжують заробляти гроші в таких американських лігах як Національна Футбольна Ліга (NFL), Головна Ліга бейсболу (MLB) і Національна Баскетбольна Асоціація (NBA). Спортсмени, які працюють на згадані ліги, займають чотири місця з п’яти перших, а їхній дохід перевищує дохід всіх інших в кілька разів. Тільки одна NFL приносить щорічно $13 млрд.
Перше місце серед футболістів, для яких 2018 рік став найприбутковішим, посів аргентинець Ліонель Мессі. Торік він заробив $111 млн.
Друге місце посів Кріштіану Роналду. 2018 рік приніс йому $108 млн ($61 млн. зарплати плюс $47 млн. від спонсорів). Саме влітку минулого року він перейшов з «Реалу» в «Ювентус». Роналду в черговий раз відзначився на Лізі чемпіонів, привівши свій клуб до перемоги, але на Чемпіонаті світу «ганяв» не особливо результативно, покинувши поле в першому раунді плей-офф.
Третє місце в рейтингу спортсменів-багатіїв посів Конор Макгрегор, заробивши в минулому році $99 млн. Ірландський єдиноборець витратив весь 2018 рік, намагаючись заробити на бою з Хабібом Нурмагомедовим. Так чи інакше, він отримав своє, навіть незважаючи на поразку.
Четверте місце знову посів футболіст. Крайній півзахисник Неймар розжився цьогоріч на $90 млн. Підписавши в 2017 році надзвичайно вигідний контракт з Парі Сен-Жермен, він продовжує отримувати нечувані суми.
На п’ятій позиції стоїть баскетболіст Леброн Джеймс. Він отримав цього року $85,5 млн. Таку багатомільйонну суму йому принесли рекламні контракти і частка в клубі «Ліверпуль». У 2019 році він змінив «Клівленд Кавальєрс» на «Лос-Анджелес Лейкерс».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас