У Запоріжжі з понеділка подешевшають маршрутки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запоріжжі з понеділка подешевшають маршрутки

Особисті фінанси
1375
У Запоріжжі з понеділка, 21 січня, вартість проїзду в маршрутних таксі зменшиться на 1 гривню.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.
«Фінальна крапка в питанні зниження тарифів на проїзд поставлена. Підписав рішення виконкому – з 21 січня запорожці платитимуть на 1 гривню менше”, – повідомив Буряк.
Проект рішення «Про тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування» напередодні було оприлюднено на офіційному сайті Запорізької міської ради.
У документі наголошується, що нові тарифи почнуть діяти вже з 21 січня 2019 року.
Також цього тижня Буряк провів нараду з перевізниками, під час якої зазначив, що виконавчий комітет не має права ухвалювати такі важливі рішення, як зменшення цін на проїзд, без обговорення з перевізниками.
“Економічні підстави для зменшення вартості, адже паливо зараз коштує приблизно 27 гривень, фактично з 32 гривень. Питання для вас складне, але ухвалити таке рішення необхідно”, – звернувся мер до перевізників.
Проект рішення був ухвалений в робочому порядку.
Таким чином, вартість проїзду на автобусних маршрутах загального значення в Запоріжжі складе від 5 до 10 гривень (залежно від маршруту). Проїзд у комунальних автобусах та електротранспорті залишиться без змін – 5 та 4 гривні відповідно.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас