Документарні операції – гарантія якості від Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Документарні операції – гарантія якості від Радабанк!

Особисті фінанси
48
2018 рік для департаменту корпоративного бізнесу АТ «АБ «Радабанк» був роком активної роботи у напрямку документарних операцій – більше 200 Клієнтів скористалися послугами банку, з них близько 80% – вперше! Було випущено понад 1200 гарантійних листів, завдяки яким наші Клієнти змогли прийняти участь в електронних тендерних торгах ProZorro.
Високі показники та розвиток напрямку документарних операцій – результат роботи команди професіоналів АТ «АБ «Радабанк», а також стратегії розвитку банку: так, у травні 2018 року РА «Рюрік» підвищило довгостроковий кредитний рейтинг позичальника до рівня uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». Підвищення рейтингу – це не лише ознака стабільності банку, а й нові горизонти для наших Клієнтів – можливість приймати участь на аукціонах державних закупівель.
Оновлена продуктова лінійка документарних операцій надає можливість надавати нашим Клієнтам тільки якісні та оперативні послуги – Генеральний договір дозволяє отримувати гарантійний лист протягом кількох годин. Гарантії, видані АТ «АБ «Радабанк», приймаються державними та приватними організаціями, податковими та митними органами, фінансовими установами та є забезпеченням широкого кола зобов’язань.
Запрошуємо приєднатися до діючих Партнерів та отримати гарантовану підтримку команди професіоналів з незаперечними перевагами!
Гарантії, видані АТ «АБ «РРадабанк», є свідоцтвом платоспроможності, надійності та високої ділової репутації Вашої компанії!
АТ «АБ «Радабанк» – Ваш надійний фінансовий партнер!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас