Паризьку біткойн-головоломку на $1000 розгадано (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Паризьку біткойн-головоломку на $1000 розгадано (фото)

Фінтех і Картки
4852
Криптоентузіастам знадобилося не більше тижня, щоб розгадати біткойн-пазл на 0,26 BTC ($1000), захований в паризькому стріт-арті художника Паскаля Бойарта. Точне розв’язання головоломки поки не розкрито.
7 січня французький вуличний художник Паскаль Бойарт оголосив громадськості, що створив «революційну» фреску на честь руху Жовтих жилетів та святкування десятиліття Біткойна.
Паризьку біткойн-головоломку на $1000 розгадано (фото)
У своїй фресці майстер приховав приватний ключ до біткойн-гаманця, який містить 0,26 BTC або $1000 на якості винагороди за розгадку головоломки. Протягом декількох днів, після низки пожертвувань, нагорода зросла до 0,289 BTC.
Шістьма днями пізніше головоломку було розгадано. Паскаль Бойарт, доклавши скріншот транзакції, написав у своєму твіттері: «Хтось щойно розгадав біткойн-пазл! Вітаю його або її. Будь ласка, зв’яжіться зі мною і розкажіть спільноті, яким чином Ви знайшли розв’язання».
Пізніше користувач під іменем Antoine Giver of Etherium повідомив у твіттері: «@marabrito31 і я щойно знайшли ключ до мозаїки Паскаля Бойарта в Парижі. Ми дуже раді стати переможцями в цьому змаганні і дякуємо всім, хто брав участь у цій акції».
За словами щасливчика, розгадку пазла буде представлено пізніше: «У найближчі дні ми розкриємо деталі розгадки. Несіть світу звістку про Біткойн!». Ентоні зазначає, що картина, написана Бойартом, дуже точно зобразила «боротьбу французьких громадян, які об’єдналися, щоб здобути перемогу над брехнею банків».
Сам розпис має революційний підтекст – на ньому зображена жінка, яка розмахує французьким прапором і підтримує чоловіків у жовтих жилетах.
Довідка finance.ua
  • Французький художник Паскаль Бойарт відомий стріт-арт роботами, на які він наносить QR-коди від свого біткойн-гаманця.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас