KLM виступила з ініціативою запустити рейс Львів-Амстердам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KLM виступила з ініціативою запустити рейс Львів-Амстердам

Особисті фінанси
470
Голландська авіакомпанія KLM звернулася до адміністрації аеропорту Львів з ініціативою запустити рейс Львів-Амстердам.
Про це в інтерв’ю виданню “У відпустку” розповіла генеральний директор аеропорту Тетяна Романовська, передає ЦТС.
“Я веду переговори з KLM про відкриття рейсу зі Львова в Амстердам, щоб авіаперевізники звідти перевозили наших пасажирів в Америку. […] На одній з нещодавніх конференцій сам KLM запропонував нам провести переговори, а не ми”, – повідомила Романовська.
Однак, за її словами, зараз проблема в тому, що у цієї авіакомпанії бракує слотів в аеропорту Амстердама.
Також Романовська уточнила, що аеропорт Львів обговорює можливість прямих перельотів з американськими авіакомпаніями, однак перевізники поки не впевнені в доцільності такого сполучення.
“В одній з американських авіакомпаній – Delta – нам сказали, щоб ми почали спершу співпрацювати з KLM і Амстердамом, а потім вони подивляться на цифри і приймуть рішення, чи потягнуть вони прямий рейс. Я думаю, що з KLM щось вийде”, – зазначила гендиректор львівського аеропорту.
Раніше Романовська вже говорила, що запуск рейсів зі Львова в Амстердам стримується завантаженістю голландського аеропорту, проте раніше ця ініціатива виходила з боку аеропорту Львів, а не від авіакомпанії.
До речі, якщо ви любите подорожувати, знаєте – без кредитної картки за кордоном буває непросто. Ми намагаємося допомагати нашим читачам, і вже створили для вас спеціальний сервіс для підбору оптимальної кредитної картки.

Підібрати для себе картку 🛫

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас