Київ готує інвестконкурс з обладнання метро Wi-Fi і системою відеоспостереження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ готує інвестконкурс з обладнання метро Wi-Fi і системою відеоспостереження

Фондовий ринок
354
Проект створення мережі Wi-Fi і системи відеоспостереження в київському метрополітені включений Київською міською державною адміністрацією в перелік об’єктів, які потребують залучення інвестицій.
Як повідомили в КМДА, реалізація проекту дозволить підвищити безпеку пасажирів київського метро і зробити його використання більш зручним.
“Згідно з розпорядженням (№2363 від 27 грудня 2018 року), замовником будівництва за проектом визначено комунальне підприємство “Київський метрополітен”, замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт є КП “Київське інвестиційне агентство”, – сказано в повідомленні.
В рамках підготовчих робіт запланована розробка і узгодження у встановленому порядку орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроектних пропозицій, а також пропозицій за умовами конкурсу за проектом.
“Проведення інвестиційного конкурсу покладено на постійно діючу конкурсну комісію із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва”, – повідомили в міськадміністрації.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас