Apple зацікавлена в 3D-сенсорах Sony для Face ID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple зацікавлена в 3D-сенсорах Sony для Face ID

Фондовий ринок
269
Apple висловила зацікавленість у 3D-сенсорах виробництва Sony, які вона ймовірно застосовуватиме в камерах TrueDepth для системи розпізнавання облич Face ID, а можливо, і для основної та фронтальних камер iPhone.
Про це повідомляє Phone Arena.
Актуальна камера TrueDepth використовує 30 тис. лазерних точок для побудови тривимірної моделі обличчя користувача. Продукція Sony застосовує замість цього технологіюTime-of-Flight (ToF, час польоту), вона базується на часі, необхідному лазеру для відображення від об’єкта, щоб створити зображення (в загальному це нагадує ультразвукову систему орієнтування у кажанів і дельфінів). Такий варіант дешевше і легше в масовому виробництві.
Генеральний менеджер Sony з виробництва сенсорів Сатоши Йошихара повідомив, що кілька виробників смартфонів (серед яких і Apple) зацікавлені в сенсорах, завдяки чому Sony підвищила темпи їх виробництва.
“Камери зробили революцію в телефонах, і в мене такі ж очікування від 3D”, – прокоментував Йошихара.
Оптимізм Саторі базується на тому, що наступного року ці датчики ймовірно будуть встановлені на передніх і основних камерах смартфонів. І зможуть створювати «споживчі» тривимірні фото, які здатні стати новою фішкою, доступною в кишені майже кожного.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас