Нафтогаз каже, що повністю розібрався з газовим конфліктом у Смілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогаз каже, що повністю розібрався з газовим конфліктом у Смілі

Енергетика
283
“Нафтогаз України” уклав договір і підтвердив номінації на газ КП “Смілакомунтеплоенерго”, яке зараз забезпечує теплом і гарячою водою місто Сміла Черкаської області.
Про це повідомляє Департамент із корпоративних комунікацій Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”.
“Ситуація в Смілі нарешті врегульована і увійшла в правове русло. Так могло бути вже давно, якби місцева влада не старалася заробити на цій ситуації короткострокові політичні дивіденди, створюючи незручності для людей. Закон – є закон, обійти його не вдасться”, – сказано в повідомленні.
“Щоб уникнути подібних ситуацій в майбутньому закликаємо місцеву владу відповідально ставитися до використання майна громади і сумлінно платити за спожитий газ”, – наводяться слова першого заступника голови правління Нафтогазу Сергія Переломи.
У Нафтогазі заявили, що борги Сміли в розмірі 85,5 млн грн були накопичені в період з 2010 року, коли за рішенням місцевої влади міські котельні експлуатувалися ТОВ “Сміла Енергоінвест” в рамках спільної діяльності.
Вказується, що зараз заборгованість реструктуризовано – відповідний договір підписано між Нафтогазом і КП “Смілакомунтеплоенерго” 26 грудня.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас