LG показала оновлений екзоскелет для перенесення вантажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG показала оновлений екзоскелет для перенесення вантажів

Технології&Авто
1134
Корейська LG провела попередній анонс оновленого натільного робота CLOi SuitBot, що підтримує нижню частину тіла людини для уникнення травм при перенесенні важких вантажів.
Оригінальний LG CLOi SuitBot був представлений минулої осені в Берліні. Цей екзоскелет збільшує м’язову силу користувача, знижує ризик отримання травми і підвищує його витривалість. При цьому його акумулятора вистачає на чотири години роботи, а підзарядка батареї займає близько години.
Оновлений LG CLOi SuitBot відрізняється від попередника меншою вагою і менш масивну конструкцію. У ньому використовуються поліпшена автономна система навігації і технології штучного інтелекту, завдяки яким робот може постійно вчитися і підвищувати свою продуктивність.
Новинка отримала сенсорні дисплеї і підтримку технології розпізнавання мови для більш природного управління. Екзоскелет створений для незалежної роботи і вміє повертатися до зарядної станції при низькому заряді батареї, а також повертатися до своїх обов’язків при отриманні необхідного заряду бадьорості. Передбачена в ньому і функція щоденної самодіагностики.
LG планує показати CLOi SuitBot на виставці CES 2019.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас