Топ-5 трендів на ринку смартфонів 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 трендів на ринку смартфонів 2019 року

Технології&Авто
1865
2018 рік може стати для ринку смартфонів найневдалішим. У 2018 році вперше зафіксували падіння продажів смартфонів на світовому ринку. Причиною цього є відсутність істотних змін і подолання порогу якості недорогих смартфонів. Купивши апарат за 200 доларів, можна не турбуватися про якість дисплея або продуктивність. Простими словами, користувачі не бачать сенсу в оновленні. Чим же порадує нас 2019 рік? Які фактори підштовхнуть споживачів до купівлі нового смартфону?
5G
Технологія 5G, ймовірно, головна причина, через яку споживачі просто зобов’язані відмовитися від старих апаратів. OnePlus, LG і Samsung вже підтвердили свої бажання щодо запуску 5G-смартфону в 2019 році. Швидкість Інтернету, на перший погляд, несильно впливає на розвиток ринку технологій в цілому, але така думка помилкова. 5G дозволить розробникам серйозніше підійти до розвитку розумного міста, наприклад.
Гнучкі смартфони
Samsung вже представила прототип гнучкого Galaxy Flex. У 2019 році Huawei, ZTE та інші компанії планують представити гнучкі пристрої. Вони повинні підштовхнути споживачів, адже мова йде про абсолютно новий форм-фактор.
Отвори в екрані
Звичайно, це лише проміжний варіант, у другій половині 2019 року всі смартфони не матимуть отворів, проте такий варіант явно кращий за широкі вирізи.
Сканери під дисплеєм
Сканер під дисплеєм вже широко використовується багатьма компаніями. OnePlus випустила 6T, Meizu порадувала виходом 16th. Сканер під дисплеєм отримає Galaxy S10, A10 і безліч інших смартфонів в 2019 році.
Камера
Високою продуктивністю в 2019 році не здивувати, а ось хорошою камерою можна! Очевидно, що компанії будуть представляти ще більш дивовижні рішення в цій сфері. Наприклад, Huawei не так давно представила недорогий смартфон з 48-Мп модулем, а LG працює над смартфоном з 16 камерами.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас