Mazda випустить спорткар з роторним двигуном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda випустить спорткар з роторним двигуном

Технології&Авто
3711
Новий спорткар з роторним двигуном – це мрія всіх співробітників компанії Mazda. Таку заяву під час свого інтерв’ю зробив голова Mazda Акіра Марумото.
Mazda вже випускала, причому дуже навіть успішно, спорткар з роторним двигуном. Йдеться про Mazda RX-8, який з’явився в 2003 році. Його серійне виробництво закінчилося в 2012 році. Відтоді ходило багато чуток про те, що японці хочуть зробити новий спортивний автомобіль з роторним двигуном. Тільки в жовтні цього року Mazda офіційно оголосила, що її інженери зараз працюють над новим роторним двигуном.
Щоправда, японці мають намір використовувати цей мотор не як основну силову установку, а як помічника, щоб збільшити запас ходу електромобіля.
Тим не менш, випуск нового спорткара з роторним двигуном є мрією «Мазди». І вона раніше або пізніше здійсниться. Мабуть, не варто чекати цю новинку в найближчі 2-3 роки. Якщо вона і з’явиться, то пізніше.
Компанія Mazda зараз проводить реорганізацію, щоб підвищити ефективність своєї роботи. В її плани входить найближчим часом розширення дилерської мережі, що допоможе збільшити продажі. В 2017-2018 фінансовому році, який закінчився 31 березня 2018 року, ця компанія продала в усьому світі більш ніж 1,63 млн. автомобілів, що на 5% більше, ніж у попередньому фінансовому році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас