Tkeycoin може досягти позначки у $100-200 протягом одного-двох років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tkeycoin може досягти позначки у $100-200 протягом одного-двох років

Особисті фінанси
387
Цифрова валюта Tkeycoin розвивається у координації з європейським фондом FDNM Consulting. Угода з інвестором про партнерську співпрацю уклала компанія TKEY DMCC. Купівля фондом активів Tkeycoin на суму 3,5 млн доларів США — перша угода у межах взаємодії. Згодом інвестор розраховує сприяти просуванню на зарубіжних ринках блокчейн-технологій Tkeycoin, поступово збільшувати інвестиційний пакет, фінансувати наукові розробки та сервіси Tkeycoin.
Ціна токена Tkeycoin може скласти $ 100-200 протягом декількох років — таку оцінку експерти фонду FDNM Consulting дають перспективам криптовалюти. Його участь в проекті сприятиме інтенсивному зростанню курсу монети, у результаті чого вартість Tkeycoin після фінальної реалізації активів може перевищити $600. Незалежні аналітики в інтернеті згодні з думкою колег, вважаючи нові обставини підставою для коригування прогнозу ціни токена в $450 у бік збільшення.
Координація з FDNM Consulting позбавила проект Tkeycoin обмежень при реалізації стратегічних завдань на глобальному ринку. Це дозволило компанії TKEY DMCC форсувати темпи просування проекту в різних юрисдикціях, що позитивно позначиться на стані активів Tkeycoin.
Tkeycoin на біржі чекають інвестори з ОАЕ і Кореї, а також представники кількох європейських країн. За підрахунками експертів, вже за 3-4 місяці після виходу на біржу обсяги торгів криптовалюти збільшаться у 6-8 разів у порівнянні з обсягами торгів в перший місяць після лістингу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас