США заснували першу ескадрилью з конвертопланів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США заснували першу ескадрилью з конвертопланів

Технології&Авто
2055
Військово-морський флот США оголосив про формування ескадрильї Fleet Logistics – першого підрозділу, що цілком складатиметься з конвертопланів CMV-22B.
Про це йдеться в повідомленні ВМФ.
Конвертоплан CMV-22B – серійна версія апарата V-22 Osprey. Літальний апарат може злітати і сідати як у вертикальній, так і в горизонтальній площині.
У ВМФ США літальні апарати прийдуть на зміну палубним тактичним транспортним літакам C-2A і займуться перевезенням вантажів. Представник відомства уточнив, що конвертоплани дозволять підвищити швидкість транспортування і навантаження.
В середині грудня 2018 року авіабудівна корпорація Bell Helicopter опублікувала відеозапис льотних випробувань нового конвертоплана V-280, який найближчим часом надійде на озброєння армії США.
Раніше конвертоплан здійснив політ з горизонтальною посадкою і крутим злетом під кутом 80°. Зліт під таким кутом дозволяє йому зробити дуже короткий пробіг і значно знизити кількість споживання пального. Крім того, при такому зльоті апарат може взяти з собою більше вантажу, ніж при вертикальному зльоті.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас