У Китаї розробляють планшет з двома екранами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї розробляють планшет з двома екранами

Технології&Авто
362
Компанії YOTA і JEZETEK домовилися про партнерство для створення першого в світі планшета з двома екранами різних типів.
Один з екранів буде звичайним, а другий – за технологією E-ink, повідомляється на офіційному сайті YOTA.
YOTA випустила перший в світі смартфон з двома екранами (Yotaphone), що постійно працює, п’ять років тому. Компанія планує розширити використання технології з двома екранами і розробити планшет з двома екранами протягом найближчого року.
“Я дуже рада, що ми нарешті запустили цей проект з нуля. YOTA об’єднає наші технічні команди для спільної роботи, включаючи проектування апаратного забезпечення, розробку програмного забезпечення та застосування і інтеграцію систем з двома екранами. Ми дуже раді працювати з JEZETEK і вдячні за його підтримку у виробництві обладнання для планшетів з двома екранами”, – сказала глава YOTA, Мелінда Мак.
Про параметри планшета поки нічого не повідомляється, хіба що відомо, що другий дисплей буде виконаний за технологією E-ink. Таким чином, можна говорити, що майбутній планшет буде поєднувати в собі зручність і звичайного планшета, і електронної книжки.
На відміну від “книжки” YotaPad, планшет Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe за форм-фактором нагадуватиме смартфон YotaPhone: моноблочний корпус з кольоровим екраном з одного боку і чорно-білим EPD з іншого.
“Дуже складно розробити такий планшет з двома екранами, і тому на ринку поки немає такого продукту. Як творець мобільного телефону з двома екранами, YOTA володіє провідною в світі системою інтеграції двох екранів, що дає їй безпрецедентні переваги при розробці такого планшета”, – заявив представник JEZETEK Чжан Тяньюн.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас