70% респондентів віддають перевагу криптовалюті в подарунок на Різдво - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

70% респондентів віддають перевагу криптовалюті в подарунок на Різдво - опитування

Фінтех і Картки
253
Переважна більшість учасників поточного опитування Банку Англії в Twitter заявили, що з усіх форм грошових подарунків на Різдво вони бажають отримати цифрову валюту, пише Сегодня.
У своєму опитуванні центральний банк Великобританії пропонує потенційним респондентам вибрати з таких варіантів, як готівка, банківський переказ, подарунковий сертифікат або цифрова валюта. Наразі свої голоси залишили понад 8 500 осіб, 70% з яких віддають перевагу криптовалютам, 21% – готівці, 7% – банківським переказам і лише 2% – подарунковим сертифікатам.
Минулого місяця схоже опитування провів колишній американський конгресмен Рон Пол, який запитав у своїх підписчиків у Twitter, в якій формі вони хотіли б отримати $10 000, виходячи з того, що вони не зможуть витратити ці гроші протягом 10 років. 50% висловилися за біткойн, ще близько 37% – за золото.
У листопаді своє опитування провів і старший аналітик eToro Маті Грінспен, який побажав дізнатися, якій криптовалюті віддають перевагу його підписчики. Із 28 189 респондентів 46% заявили, що вони є прихильниками XRP, в той час як біткойн і Ethereum підтримали 31% і 9% учасників опитування відповідно.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас