Польща надала Україні допдозволи на автоперевезення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща надала Україні допдозволи на автоперевезення

Казна та Політика
279
Польща надала Україні додатково 3000 транзитних і 1000 двосторонніх дозволів на автоперевезення, — повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян за підсумками розмови з польським колегою Анджеєм Адамчиком на своїй сторінці в Facebook.
«Як і обіцяли друзі-поляки, українські вантажівки не будуть стояти на українсько-польському кордоні: виділено додатково 3000 транзитних дозволів і 1000 двосторонніх, чого вистачить закрити потреби вантажоперевезень до кінця року і виконати контрактні зобов’язання українських компаній перед контрагентами з ЄС» , — розповів чиновник.
З 1 січня 2019 року всі двосторонні дозволи видаватимуться під “потрійним контролем”: Міністерства, транспортної інспекції та АСМАП (Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України).
“Домовилися, що з 2019 року пріоритетом визначаємо залізничне сполучення: як пасажирське, так і вантажне. Що важливо, в питанні залізничних тарифів будемо виходити з паритету і досягнення максимальної економічної привабливості для клієнтів контейнерних поїздів із Китаю і двосторонніх перевезень», — додав міністр.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас