Успішний трейдинг з Olymp Trade — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Успішний трейдинг з Olymp Trade

Фінтех і Картки
848
Olymp Trade – багатофункціональна платформа для онлайн-трейдингу, що зарекомендувала себе як надійний провідник у світі фінансових ринків для сотень тисяч клієнтів з усього світу.
Зрозумілий інтерфейс і безкоштовне навчання створюють комфортні умови для початку роботи як початківцям, так і досвідченим трейдерам. Надійність послуг, що надаються підтверджується міжнародними сертифікатами.

Трейдинг

Торгова платформа пропонує клієнтами два режими: трейдинг на курсову різницю вартості активів (форекс) і опціони. Обидва варіанти відкривають широкий спектр можливостей для реалізації власних інвестиційних ідей.

Форекс режим

Угоди в режимі «форекс» мають на увазі покупку або продаж валют, в розрахунку на отримання прибутку від зростання курсу або його падінні. Наприклад, трейдер може купити євро за долари (пара EUR / USD) за курсом 1,14000 (1 євро коштує 1,14 долара США), а потім продати євро назад по 1,15000.
Розмір доходу залежить від того, як далеко котирування просунуться в бажаному напрямку, суми інвестиції, а також коефіцієнта мультиплікатора.

Опціонний режим

Ідеально підійде для тих, хто любить працювати з передбачуваними фінансовими результатами. Опціонний трейдинг характеризує обмежений термін угоди (експірація) і отримання обумовленої прибутковості. Ризики даного інструменту строго обмежуються, що виключає можливість негативного результату, що перевищує суму інвестиції.
Припустимо, трейдер впевнений, що курс GBP/USD (англійського фунта проти долара США) буде вище 1,27100 через 5 хвилин. Він встановлює такі характеристики опціонної угоди, як час угоди (в нашому випадку 5 хвилин), страйк-ціну (розрахункова ціна угоди, тобто 1,27100), вводить суму інвестиції і здійснює операцію на підвищення. Якщо через 5 хвилин GBP/USD зросте до 1,27101 і вище — трейдер отримає прибуток.

Навчальний рахунок

Випробувати свої трейдерські можливості без ризику ви можете на спеціальному навчальному рахунку. Трейдеру надається 10 000 одиниць віртуальної демо-валюти. Тренажер в точності імітує торгівлю на реальні кошти в обох режимах.
Якщо у вас залишиться менше нiж 5 000 одиниць, то ви зможете скористатися функцією відновлення навчального рахунку до первинних 10 000. Зробити це можна необмежену кількість разів.

Торгова платформа

Інтерфейс платформи в обох режимах практично ідентичний. Для опціонного режиму передбачені дві колірних схеми: світла і темна.
Графік ціни може бути представлений у вигляді японських свічок, барів, лінії і свічок Хейкен Аши. Тимчасові рамки редагуються трейдером за бажанням. Праворуч від графіка знаходиться меню укладення угоди з областю для введення суми інвестиції та іншими критеріями угоди.
Над вікном графіка розташовується панель вибору активів, яку можна редагувати виходячи зі своїх переваг. Наприклад, кріптотрейдери можуть встановити швидкий доступ до Bitcoin або інших цифрових монет.
Успішний трейдинг з Olymp Trade
Щоб якісно вивчити ринкову ситуацію трейдери використовують готові інструменти технічного аналізу. Усього доступно 24 індикатори, рівні і віяло Фібоначчі, а також додаткові графічні рішення – горизонтальна і трендова лінії.

Можливості форекс-режиму

Трейдинг на різницю вартості курсів валют, металів, криптовалюта схожий на традиційну торгівлю. Головне завдання – купити актив дешевше і продати його дорожче. Відзначимо, що на форексі ви можете відкрити позицію відразу на зниження вартості (коротка або шорт-угода) і заробити на зниженні котирувань.
Наприклад, ні для кого не секрет, що Великобританія залишає складу Європейського союзу. Такий крок може спричинити ослаблення курсу фунта стерлінгів (GBP). У свою чергу є Австралія, яка понад 25 років живе без кризи. На цьому тлі імовірно довгострокове зниження котирувань GBP / AUD.
Заробити на цій інвестиційної гіпотезі через обмінний пункт неможливо. Але на платформі Olymp Trade ви можете відкрити коротку угоду по цій валютній парі і чекати результату.
Припустимо, позиція на суму $ 1000 була відкрита по 1,75000 і закрита по 1,60000 (тобто за 1 фунт почали давати на $ 0,15 менше, ніж раніше). Припущення спрацювало, і прибуток склав $ 100 за 2 місяці. Але на Olymp Trade ви можете в сотні разів поліпшити результат угоди, якщо почнете торгувати з грошовим мультиплікатором – спеціальним фінансовим сервісом, який збільшує суму угода до 200 разів!
Якби в представленому прикладі трейдер використовував мультиплікатор х200, то розмір прибутку склав більше $ 20 000. Ви можете скористатися кількома варіантами мультиплікатора:
  • Для валютних пар – від х50 до х200.
  • Для металів – від х20 до х50.
  • Для криптовалюти – від х5 до х10.
Успішний трейдинг з Olymp Trade
Форекс-режим на платформі Olymp Trade приваблює своєю простотою і зрозумілим алгоритмом використання ордерів для автоматичної фіксації прибутку (take profit) або обмеження збитку (stop loss).
Завдяки цим механізмам ви можете відкрити угоду, припустимо, на підвищення курсу USD / JPY, поставити значення по бажаного прибутку, наприклад + $ 100, і піти займатися своїми справами. Якщо позиція дійсно почне приносити сто доларів, то угода закриється з прибутком автоматично.
Трейдинг у форекс-режимі на Olymp Trade ідеально підійде для тих, хто хоче розвиватися в кар’єрі і націлений на високі результати.

Можливості опціонного режиму

Опціонний трейдинг не передбачає використання мультиплікатора, але високий відсоток прибутковості за успішні прогнози повністю це компенсує.
Угода в опційному режимі відбувається за наступним принципом: трейдер вибирає актив, встановлює суму інвестиції і час експірації, а потім відкриває позицію.
Залежно від використовуваної стратегії можна змінювати розрахункову страйк-ціну – котирування, щодо якої підводиться підсумок угоди.
Приклад: трейдер впевнений, що через 1 годину вартість біткоїна збільшиться відносної поточної ціни, яка становить $4000. Щоб заробити, він вибирає потрібний актив, встановлює час угоди 1 годину і вводить суму інвестиції (припустимо $10). До укладення угоди відбудеться автоматична калькуляція потенційної прибутковості. Як правило, за успішний прогноз нараховується від 70 до 100% прибутку.
Також трейдер може подати заявку на опціонну угоду і отримати активну позицію тільки після реалізації певних умов – таких як час і ціна активу. Цей сервіс є аналогом механізму відкладених або лімітних ордерів.
Приклад: інвестор вважає, що звіт по ВВП США буде гірше, ніж прогнозує експерти. Така новина може послабити курс долара США. Наш трейдер може заздалегідь встановити заявку на угоду за часом, яка перетвориться в реальну угоду на зниження рівно в призначений час. При цьому він може не бути присутнім на платформі.
Відзначимо, що графік виходу важливих новин відомий заздалегідь – на платформі Olymp Trade є повний економічний календар.

М’які фінансові умови

Olymp Trade робить трейдинг доступним. Компанія пропонує торгівлю з мінімальними комісійними за відкриття угод, а також повною відсутністю комісію за операції, пов’язаними з введенням і виведенням коштів.
Мінімальний депозит складає всього $10 (або €10, якщо обраний рахунок в євро). Для відкриття угоди вам буде потрібно всього $1.

Навчання

Незалежно від вашого рівня підготовки, в розділі «Навчання» ви можете знайти цікаву торгову стратегію або взяти участь в практичному вебінарі або майстер-класі від аналітиків компанії.

Регуляція

Висока якість котирувань і виконання угод підтверджується сертифікатом наглядової організації Verify My Trade. Документальне підтвердження відповідності стандартам отримано в результаті аудиту 5000 угод клієнтів Olymp Trade.
C лютого 2016 року компанія входить до складу міжнародної Фінансової комісії.
Присвоєний статус учасника категорії А гарантує сумлінне обслуговування інтересів трейдера і дотримання його прав.
Успішний трейдинг з Olymp Trade

Мобільний додаток

Щоб завжди залишатися з ринком, завантажуйте додаток для свого смартфона на iOS або Android. Мобільні рішення від Olymp Trade в точності передають атмосферу активного трейдингу і можуть стати незамінною складовою кар’єри трейдера.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас