Як у столиці розподілили бюджет на поліпшення безпеки в найближчі три роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як у столиці розподілили бюджет на поліпшення безпеки в найближчі три роки

Казна та Політика
219
У Київраді поставили в плани на найближчі три роки знизити в столиці злочинність і збільшити кількість розкритих злочинів.
Про це йдеться в Міській цільовій комплексній програмі профілактики та протидії злочинності в Києві “Безпечна столиця” на 2019-2021 роки.
Відповідний документ підтримали голосами 62 депутати цього вівторка на засіданні Київради.
На реалізацію цієї програми з міського бюджету виділять 259,7 млн ​​грн.
Так, за 16 млн грн планується закупити: 20 сучасних транспортних засобів і три гідроцикли для Нацполіції. Ще 40 млн грн передбачено на функціонування громадського формування з охорони громадського порядку “Муніципальна варта”. На купівлю GPS-трекерів, засобів зв’язку, комп’ютерної техніки, коней і відповідної амуніції для Управління патрульної поліції в Києві – ще 63 млн грн.
Також закладено 3,3 млн грн на поліпшення матеріально-технічної забезпеченості кінологічного центру. Крім того, планується розвивати та вдосконалювати системи централізованого управління нарядами міліції “Цунамі”.
“Передбачається, що реалізація програми до 2021 року дозволить скоротити кількість правопорушень, підвищити рівень розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, підвищити ефективність і оперативність роботи територіальних підрозділів Національної поліції”, – йдеться в повідомленні прес-служби.
Ще одна мета документа – поліпшити профілактику правопорушень серед неповнолітніх, обмежити незаконний обіг зброї, наркотиків і психотропних речовин, а також виключити торгівлю людьми.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас