Tkeycoin може перевищити $600 після фінальної реалізації активів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tkeycoin може перевищити $600 після фінальної реалізації активів

Фінтех і Картки
432
Європейські аналітики прогнозують зростання ціни Tkeycoin. Протягом 1-2 років ціна криптовалюти може піднятися до $100-200, а після фінальної реалізації активів взагалі подолати планку в $600. Думку озвучили експерти фонду FDNM Consulting, що уклав угоду про партнерську взаємодію з компанією TKEY DMCC.
З позицією експертів FDNM Consulting згодні незалежні фахівці: нові обставини, вважають аналітики, дають підстави для перегляду в бік збільшення більш раннього передбачення ціни Tkeycoin в $450.
Фонд FDNM Consulting на етапі емісії придбає активи Tkeycoin на суму в $3,5 млн відповідно до договору про співпрацю з TKEY DMCC. У числі намірів інвестора – підтримка просування на зарубіжних ринках блокчен-технологій Tkeycoin, фінансування наукових розробок і сервісів Tkeycoin, а також поступове збільшення інвестиційного пакета.
Враховуючи позбавлення проекту Tkeycoin від низки обмежень при реалізації стратегічних завдань на глобальному ринку, TKEY DMCC, завдяки координації з FDNM Consulting, серйозно посилила просування проекту в різних юрисдикціях. На стані активів Tkeycoin це позначиться вкрай позитивно і сприятиме формуванню сприятливих умов для масштабування блокчейн-технології.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас