Ford створила шумоізольовану будку для захисту вихованців (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford створила шумоізольовану будку для захисту вихованців (відео)

Технології&Авто
249
Дослідження говорять про те, що майже половина домашніх собак (45%) відчувають страх перед гучними звуками, зокрема, вибухами феєрверків. Ця проблема особливо актуальна напередодні Нового року. Оригінальний вихід із ситуації запропонувала компанія Ford.
Автогігант створив особливу шумоізольовану собачу будку, що захищає вуха домашніх вихованців від гучних звуків. Неважко здогадатися, що в конструкції високотехнологічної буди застосовуються напрацювання Ford в автомобільній галузі.
Зокрема, стіни будки проклеєні шумоізолюючими матами. Використовуються антивібраційні проставки і матеріал з пробки високої щільності. Передбачена навіть спеціальна шумоізольована система вентиляції.
Але головна особливість буди — система активного шумозаглушення. Щойно розташовані в будці мікрофони зареєструють гучний звук, скажімо, шум феєрверку, вбудована акустична система починає випромінювати звукові хвилі в протифазі. Це дозволяє ефективно пригнічувати зовнішні шуми.
Довершують картину двері, здатні закриватися і відкриватися автоматично. Таким чином, для собаки формується максимально комфортне акустичне середовище.
Шумоізольована собача будка наразі є прототипом, виконаним в єдиному екземплярі. Але Ford відзначає, що при серйозному інтересі громадськості компанія готова розглянути можливість її серійного виробництва.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас