HTC планує випуск продуктивних смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC планує випуск продуктивних смартфонів

Фондовий ринок
560
Мережеві джерела повідомляють про те, що тайванська компанія HTC планує випуск нових смартфонів, які теоретично зможуть скласти конкуренцію Apple iPhone.
Фінансове становище НТС залишає бажати кращого. У листопаді нинішнього року виручка компанії склала $47,67 млн. Це на 73,98% менше від результату за той же місяць 2017-го, коли дохід дорівнював $182,5 млн.
Станом на листопад сумарна виручка НТС в поточному році склала $725,3 млн. Для порівняння: дохід за аналогічний період минулого року дорівнював $1,882 млрд. Таким чином, падіння перевищило 60%.
Спроби НТС зміцнити ринкове становище особливого результату поки що не приносять. Попит на смартфони компанії невисокий, але залишати цей ринок тайванський виробник не збирається.
Зокрема, генеральний менеджер HTC Taiwan Чен Баджун (Chen Bajun) повідав, що в першій половині наступного року компанія має намір представити смартфони середнього рівня і класу high-end. Останні покликані конкурувати з iPhone.
Раніше також повідомлялося, що в найближчому майбутньому зусилля HTC будуть зосереджені на розвитку засобів штучного інтелекту, блокчейн-технологій, інструментів віртуальної реальності і пристроїв з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління (5G).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас