Від 55 тис. грн: найоплачуваніші вакансії грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від 55 тис. грн: найоплачуваніші вакансії грудня

Особисті фінанси
16758
В Україні найвища середня зарплата у працівників авіації – 41 395 грн. У фінансовій сфері середні зарплати становлять 16 240 грн, у сфері інформації та телекомунікацій – 14 482 грн.
На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії, де платитимуть ще більше, пише The Point.
Завідувачу педіатричної клінікою обіцяють платити 55 тис. грн. Людину шукають у зв’язку з розширенням в Україні мережі міжнародних педіатричних клінік. До обов’язків завідувача входитиме організація конференцій з питань найбільш характерних помилок лікарів при проведенні експертизи непрацездатності, проведення інструктажу лікарів і консультантів клініки з питань оформлення медичної документації, нормам поведінки в клініці і правилам внутрішнього трудового розпорядку.
Такому спеціалісту пропонують зарплату 55 тис. грн. Компанія шукає людину, яка зможе швидко розширити команду професіоналів. Щоб отримати роботу, потрібно мати досвід роботи з персоналом від 3 років. Знадобляться навички набору персоналу. Одна із вимог – це високий рівень як письмової, так і розмовної англійської.
Спеціалісту обіцяють платити 60 тис. грн. Роботодавець – велике виробниче деревообробне підприємство з іноземними інвестиціями. В Україні працює з 2004 року. Компанія шукає кандидата з досвідом роботи головним бухгалтером або заступником головного бухгалтера від 3 років. Обов’язкова вимога – англійська мова на рівні вище середнього, володіння офісними стандартними комп’ютерними програмами.
Пропонують офіційне працевлаштування, соціальні гарантії. Працювати потрібно з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:30 з обідньою перервою. За понаднормові години передбачена компенсація. Якщо доведеться переїхати в інше місто, компанія бере на себе витрати на оплату оренди житла.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас