Innolux розробила дисплей з рекордною щільністю пікселів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Innolux розробила дисплей з рекордною щільністю пікселів

Технології&Авто
1640
Тайванська компанія Innolux повідомила про розробку для гарнітур із зануренням у віртуальну реальність дисплея з рекордною щільністю пікселів. Більш того, розробка отримала спеціальну премію Наукового парку Сіньчу (Hsinchu Science Park) за створення інноваційного продукту.
Дисплей Innolux діагоналлю 2,16 дюйма може похвалитися щільністю пікселів на рівні 1411 пікселів на дюйм.
У конструкції дисплея задіяна ціла низка патентованих технологій Innolux, включаючи нові матеріали й електронну обв’язку (драйвери та інше). Розмір субпікселя за технологією «true RGB» становить 6 мкм, завдяки чому з’явилася можливість потроїти щільність розміщення пікселів по відношенню до сучасних LCD-екранів для схожого призначення.
Структура рідких кристалів і електроніка, що управляє перемиканням кристалів, спирається на іншу технологію компанії — MCLC (control liquid crystal technology). Завдяки MCLC час реакції дисплея знижено до 1,5 мс – приблизно такий же час реакції у дисплеїв OLED. Також компанія заявляє про рекордне колірне охоплення дисплея на рівні 87% схеми BT.2020 (Rec. 2020). Нарешті, зображення на екрані формується таким чином, щоб спостерігач уникнув головного болю, який іноді може супроводжувати гру в гарнітурі VR. Придумана і реалізована для цього технологія називається Nature 3D (N3D).
Як вважають аналітики, до 2022 року в світі може бути продано близько 53,8 млн гарнітур для віртуальної реальності. Завдяки розробці відмінного дисплея для гарнітур компанія Innolux розраховує потрапити в список найбільш затребуваних виробників для цього сектору ринку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас