Телеграм-канали з афішами подій на свята — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Телеграм-канали з афішами подій на свята

Особисті фінанси
568
Ви теж вже з нетерпінням очікуєте на свята? У цей час запитання «що, де відбувається та куди піти?» актуальне, як ніколи. Про акції, подарунки та бонуси ми частенько розповідаємо у телеграм-каналі @Finance_ukr.
Та більше інформації про святкові концерти, цікаві події та нові кафе чи ресторани ви знайдете на окремих каналах, де хлопці та дівчата не втомлюються вишукувати новинки.
Отож, телеграм-канали з афішами подій:
Що діється в столиці?
@kyivmaps — більше гуглити «куди піти сьогодні в Києві» не доведеться. kyivmaps.com знає все про концерти, фестивалі, вистави, кінопокази та бізнес-лекції.
Канал збирає актуальні івенти столиці, розповідає новини і розігрує квитки на концерти 🤘
@kiev_mesta — персональний гід по київським закладам і подіям. Допоможе спланувати все заздалегідь. Ваша відповідь на вічне запитання «Куди піти і скільки це буде коштувати?». Актуальні ціни, опис інтер’єру, без псевдооглядів та шлаку.
@afishakiiv — завжди актуальна інформація про кінопрем’єри, вистави в театрах, вечірки, концерти, виставки, презентації тощо.
@New_Kiev — киянам та гостям столиці завжди не вистачає інформації про гідні заклади, гучні події та івенти. Цей канал допоможе вам не тільки знайти квитки на концерт улюбленого виконавця, а й ресторан, де ви зможете смачно поїсти.
Де дізнатися про цікаві події в Харкові?
@kharkiv_event — топ-афіша Харкова в Telegram. Не пропускайте головні події та новинки міста! Підписуйтесь на канал та знайдіть цікаві для себе івенти.
@kharkovgo — канал відомого проекту «Харків — куди б завітати?». Хлопці вже більше 5 років розповідають про найцікавіші місця і події в місті, які неодмінно варто відвідати. Канал буде цікавий як активній молоді, так і мамам в декреті. Тут щодня публікуються всі головні події міста та нові цікаві місця. Все в зрозумілій і стислій формі «що, де, коли, скільки коштує?». Рекомендуємо!
@kharkov_ua — цікавий харківський канал. Тут ви знайдете масу корисної інформації, опитувань, новин та світлин першої столиці України. Головна концепція каналу — ніякого негативу в публікаціях.
Такі канали є практично про кожне велике місто України. Знайдіть у телеграмі своє місто та не забудьте підписатися на @Finance_ukr.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас