5 найпопулярніших міфів про зараження зубних каналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 найпопулярніших міфів про зараження зубних каналів

Фондовий ринок
2087
Які асоціації викликає у Вас думка про зубні кореневі канали? Можливо, Ви коли-небудь відчували біль від їх зараження, тоді можна з упевненістю сказати, що асоціації будуть не…
5 найпопулярніших міфів про зараження зубних каналів

Зараження зубних каналів : 5 найпоширеніших міфів

Міфи про запалення кореневих каналів

Міф №1: Кореневі канали – болючі.
Міф №2: Якщо болить канал, краще видалити увесь зуб
Видалення зуба – це остання опція в списку лікування професійного стоматолога, оскільки здорова зубна тканина є найціннішим і довговічнішим ресурсом людського організму. Зуб із запломбованими каналами також відіграє важливу роль в майбутній імплантації і протезуванні зубів, оскільки незважаючи на свою “омертвілість” він все ж може підтримувати міст або протез.
Міф № 3: При видаленні зубного каналу сам зуб більше не потрібний
Достовірним є те, що при серйозній інфекції віддаляються або корені зуба, або нерви і зуб фактично помирає. Проте, корені тримають структуру зуба цілісною і зуб ще довго може служити Вам для підтримки функцій жування і мови.
Міф № 4: Пломбування і лікування кореневих каналів займає дуже багато часу
Зазвичай на очищення і лікування кореневих каналів вистачає одного прийому. Якщо канал серйозно зруйнований і потрібна робота з нервами, то саме пломбування переноситься на наступний прийом.
Міф №5: Одне запалення каналу потягне за собою друге
Звичайне повторне зараження кореня зуба трапляється, якщо дантистом не були правильно дотримані правила дезинфекції і ізоляції каналів. Також залежить і від пацієнта, наскільки він дотримувався рекомендацій лікаря після операції. Відсоток повторного зараження каналів в стоматологічній практиці дуже малий і складає усього 5-7%.
Дізнайтеся більше про пломбування зубних каналів в стоматологічній клініці “СкайКлінік”. У цій клініці використовується інноваційний метод пломбування гутаперчі , що добре зарекомендував себе як в роботі з дітьми, так і з дорослими.
Консультації проводяться безкоштовно для усіх нових пацієнтів. Записатися на таку консультацію можна на skyclinic.ua чи по телефону. Клініка працює без вихідних, тож Ви можете обрати будь-який зручний час і дату.
Успіхів Вам!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас