HarvEast в 2019 р. продовжить інвестувати в зрошення і горіхівництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HarvEast в 2019 р. продовжить інвестувати в зрошення і горіхівництво

Фондовий ринок
462
Агрохолдинг HarvEast планує наступного року збільшити зрошувані площі на 500-800 га і висадити горіхові сади на площі близько 30-40 га.
“Ми продовжимо інвестувати кошти в зрошування, ми задоволені результатами на тих 1,1 тис. га, які зараз у нас під зрошенням. На наступний рік ми додамо від 500 до 800 га. Крім того, ми продовжуємо розвивати горіхівництво – у цьому році ми посадили 30 га, всього у нас 90 га, і плануємо висаджувати щорічно по 30-40 га”, – сказав в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” генеральний директор HarvEast Дмитро Скорняков.
За його словами, компанія не ставить за мету збільшити свій земельний банк, але за наявності цікавої пропозиції, це можливо.
“Загалом цього року на півдні України, напевно, найгірший рік за останні 20-30 років. Для нас, відповідно, – найгірший рік за всю історію компанії з точки зору врожаю. Ми вже весь урожай зібрали, але остаточних даних поки що немає”, – зазначили Д. Скорняков.
HarvEast – сільськогосподарський холдинг, основними напрямками діяльності якого є рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю та ін) і молочне тваринництво. Обробляє близько 97 тис. га земель.
Холдинг HarvEast створений 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ “Маріупольський меткомбінат ім. Ілліча” (Донецька обл.).
Акціонерами HarvEast Holding є група “Систем кепітал менеджмент” і група “Смарт-холдинг”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас