Автомобілі, які знімуть з виробництва 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобілі, які знімуть з виробництва 2019 року

Технології&Авто
2640
Щорічно автовиробники знімають з виробництва багато різних моделей. Головним чином через те, що вони погано продаються. На їх “реанімацію” не хочуть витрачати час і гроші.
Авто, які знімуть з серійного виробництва в 2019 році:
Alfa Romeo 4C Coupe
Спортивне купе Alfa Romeo 4C з’явилося всього три роки тому, але вже в 2019 році італійці хочуть від нього відмовитися. А шкода. Нам подобається дизайн цього високопродуктивного купе. У нього під капотом, до речі, розміщено чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, чия потужність досягає 237 к. с. До 100 км/год розгін займає 4,2 секунди. Добре хоча б, що Alfa Romeo залишає в продажу кабріолет 4C.
Chevrolet Cruze
Продажі Chevrolet Cruze першого покоління почалися десять років тому. Він швидко став одним з лідерів свого сегмента, склавши гідну конкуренцію Honda Civic. До 2015 року у світі продали понад 3,5 млн. примірників Cruze. Однак, він не зміг витримати напливу кросоверів. Інтерес до Cruze сильно впав, і тому Chevrolet вирішив від нього відмовитися.
Chevrolet Volt
Перше покоління Chevrolet Volt з’явилося в 2010 році. Це був один з перших гібридних автомобілів у світі, що зумовило його непогані продажі. У 2016 році був проданий 100-тисячний екземпляр цього гібрида. У тому ж 2016 році випустили його друге покоління. Однак в останні роки його продажі стабільно падають, і тому цю модель вирішили зняти з серійного виробництва.
Ford C-Max
Ford C-Max з’явився в Європі в 2003 році. Тоді з ним пов’язували великі надії. Однак в кінцевому підсумку цей симпатичний компактний п’ятимісний мінівен не витримав конкуренції з боку кросоверів. В Європі його припинять випускати в 2019 році.
Невеликий хетчбек Ford Fiesta дебютував в 2011 році. У 2013 році його оновили і додали “заряджену” версію ST. Але з наступного року ця модель зникне в США (в Європі вона поки що залишиться).
Ford Focus
Згущуються «хмари» і над колись дуже популярним Ford Focus. Щоправда, поки що тільки в США, де його продажі припиняться в 2019 році. В Європі цю модель ще можна буде купити, причому в двох варіантах кузова – тридверний і п’ятидверний.
Ford Taurus
Точно відомо, що в 2019 році закінчиться серійне виробництво легендарного Ford Taurus в США. Яка його доля в інших країнах – ми поки що не знаємо. Ця модель з’явилася більш ніж 30 років тому. Попервах вона була дуже популярна, але потім інтерес до неї став падати. Чому? Тому що її нові покоління вийшли не дуже вдалими.
Volkswagen Touareg
З 2019 року припиняться продажі кросовера Volkswagen Touareg в США, де він присутній вже 16 років. Замість нього американцям запропонують Tiguan. У Європі ж Touareg залишиться. У всякому разі, поки що. Там його навіть оновлять.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас