Перельоти в економ-класі: авіакомпанія flydubai змінила лінійку тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перельоти в економ-класі: авіакомпанія flydubai змінила лінійку тарифів

Особисті фінанси
529
Дубайська авіакомпанія flydubai запустила нові типи тарифів, пропонуючи пасажирам ще більший вибір при перельоті в економ-класі.
Нові типи тарифів діють на всі бронювання, починаючи с 2 грудня 2018 року, повідомляється на сайті авіакомпанії.
Пасажирам надається можливість вибрати між тарифними планами «Легкий», «Вигідний» і «Гнучкий», спеціально розробленими у відповідності з різними потребами пасажирів і бюджетом.
Перельоти в економ-класі: авіакомпанія flydubai змінила лінійку тарифів
Пасажири, які подорожують бізнес-класом, як і раніше, отримують вигідне співвідношення ціни і якості за чинними тарифами бізнес-класу, які включають в себе збільшену норму провезення зареєстрованого багажу, широкий вибір страв різних країн світу, безкоштовні розваги на борту.
Реструктуризація тарифів є найновішою з серії нововведень авіакомпанії flydubai, серед яких відзначений нагородами новий інтер’єр салону літака Boeing 737 MAX 8, нова уніформа, запуск туристичного підрозділу Holidays і участь у програмі Емірейтс Skywards».
До речі, завжди економити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми якраз відібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без перельотів.

Вибрати картку онлайн 💳

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас