Samsung готує лінійку смартфонів під новою назвою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung готує лінійку смартфонів під новою назвою

Фондовий ринок
708
Samsung реєструє нову торгову марку Rize, яка буде представлена пристроями Rize10, Rize20 і Rize30. Згідно з документами, це будуть смартфони. Назва лінійки не схожа на позначення інших серій Samsung, в яких зазвичай використовується «літерний» принцип.
Samsung готує до випуску лінійку смартфонів під новою назвою — Rize. Це випливає із заявки компанії на затвердження нової торгової марки, яку подала компанія. У заявці мова йде про пристрої Rize10, Rize20 і Rize30. Документи на оформлення торгової марки були подані в різних юрисдикціях, включаючи Великобританію.
Профільні ЗМІ відзначають, що лінійка Rize може ставитися до сімейства Galaxy. Проте в документах назви нових смартфонів вказані без слова Galaxy, тобто просто Samsung Rize10 і т. д.
Одночасно ЗМІ відзначають схожість назв Rize10, Rize20 і Rize30 з найменуваннями майбутніх смартфонів Galaxy A30 і Galaxy A50, над якими компанія зараз працює. Виробник вже подав заявку на оформлення торгових марок Samsung Galaxy A10, A30, A50, A70 і A90.
Слід зазначити, що Rize – це нехарактерна назва для лінійки пристроїв Samsung. Компанія традиційно віддає перевагу “буквеним” позначенням для своїх смартфонів. Основними лінійками Samsung зараз є S, A і J. Серія S — це дорогі флагманські пристрої з преміальними особливостями на кшталт безрамкового дисплея і бездротової зарядки.
Іноді компанія додає до назви S-смартфона ще якесь слово, як у випадку з S7 Edge або S7 Active. Ці додаткові слова зазвичай мають прозорий зміст: Edge, тобто «грань», обіцяє закруглений з боків дисплей, а Active — додатковий захист для любителів активного способу життя.
Серія A відноситься до середнього цінового сегменту. Характеристики цих пристроїв нижчі, ніж у флагманів, преміальні функції відсутні. Однак можливостей A-смартфонів вистачає більшості користувачів, при цьому серія відрізняється якісним виконанням. На A-серію схожа серія Galaxy C.
У серію J входять бюджетні пристрої з невисокими характеристиками. До їх назв Samsung теж іноді додає пояснювальні слова, як у випадку з Galaxy J5 Prime або Galaxy J7 Neo. Як правило, наявність такого слова говорить про те, що модель є варіацією якоїсь іншої моделі з дещо зміненими характеристиками.
Існує також серія Samsung Z — це лінійка смартфонів під управлінням ОС Tizen для корпоративних клієнтів.
По суті, єдина серія смартфонів Samsung, яка отримала небуквене позначення – це лінійка флагманських пристроїв Note. Назва тут розшифровується дуже просто — Note означає «нотатка», а ці смартфони, екран у яких навіть більший, ніж в серії S, підтримують стилус.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас