Приватні інвестиції в ТАСКОМБАНКУ: створюємо додатковий дохід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватні інвестиції в ТАСКОМБАНКУ: створюємо додатковий дохід

Фондовий ринок
463
Гроші повинні працювати. Цю просту істину проголошують всі бізнесмени, успішні люди та описують сучасні бізнес-книги. Але з чого почати й куди інвестувати, щоб створити реальний додатковий дохід?
Нині існує багато способів вкласти кошти. Вважається, що надійно інвестувати в нерухомість або можна спробувати себе на ринку дорогоцінних металів. Це хороші інструменти в довгостроковій перспективі, що не потребують великих капіталовкладень, а в разі з металами, ще й знань, адже для новачка це може виявитися достатньо складно. На валютному ринкові удачу випробував, мабуть, кожен другий. Якщо ви не природжений везунчик, шансів не багато. Ну, а ринок криптовалют в Україні не лише нестабільний, але й все ще залишається поза законом. А ось депозитні вклади залишаються одним із найбільш надійних способів отримання додаткового доходу. Це прості та зрозумілі інвестиції — ви точно розумієте термін розміщення коштів та умови виплати процентів.
Портфель термінових вкладів у ТАСКОМБАНКУ за рік збільшився майже в 1,5 рази. Чому сприяли стабільність фінансової установи та високий рівень надійності вкладів. 10 грудня Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» підбило підсумки ХХІІІ «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». За результатами роботи 9-ти місяців 2018 року, ТАСКОМБАНК підтвердив 3-є місце в рейтингу, ставши єдиним банком з приватним українським капіталом серед лідерів.
За даними дослідження найбільш прибуткових вкладів для фізичних осіб у третьому кварталі 2018-го, ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-5 банків із кращими ставками в гривні на термін до року. Оновлений депозитний ряд банку, програма лояльності для постійних та нових клієнтів і впровадження нових технологій для підвищення ефективності обслуговування також розширюють можливості вкладників.
«Необхідно підкреслити, що ставки за депозитами взяли курс на підвищення. За даними НБУ, ставки за депозитами в національній валюті протягом осені 2018 р. в середньому на ринку піднялися на 1 п.п., а ось що стосується валютних вкладів, тут рівень дохідності збільшився на 0,2 п.п. До кінця року ми очікуємо незначне підвищення дохідності вкладів у межах 0,5 – 1,0 п.п. Прогнозувати динаміку І кварталу 2019 року досить складно. Дохідність валютних вкладів залежатиме від коливань на валютному ринку, макроекономічної та політичної ситуації в країні. Також на розмір прибутковості вкладів впливає рівень інфляції, потреба окремого банку в ресурсах, темпи кредитування тощо», — говорить Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ.
В грудні можна відкрити депозит на більш вигідних умовах за рахунок різдвяних і передноворічних акцій, які в цей період традиційно запускають банки. В ТАСКОМБАНКУ всі, хто до 31 січня 2019 року оформлять вклад «Стабільний» у гривні на строк 6, 9 чи 12 місяців, мають можливість виграти ставку 20,19% чи додаткові бонуси до + 0,75% річних у гривні. А для тих, хто звик користуватися онлайн-банком, ми пропонуємо відкрити депозит Стабільний в гривні у додатку ТAS2U й отримати додатково + 2 % до базової ставки. Приємний бонус — можливість зараховувати кошти на депозит, використовуючи не тільки картку ТАСКОМБАНКУ, але й картки будь-якого іншого українського банку.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас