На Ощадбанк припадає п'ята частина ринку транскордонних переказів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Ощадбанк припадає п'ята частина ринку транскордонних переказів

Фондовий ринок
250
На ринку міжнародних систем переказів коштів частка Ощадбанку становить 22%.
Про це йдеться в прес-релізі Ощадбанку.
“Частка Ощадбанку на ринку міжнародних систем переказів коштів становить 22%. Такий результат став можливим завдяки розгалуженій мережі (близько 3 000 відділень по всій Україні), партнерським взаєминам з провідними міжнародними системами переказів, роботі з українськими діаспорами в різних країнах”, – йдеться в повідомленні.
Створюючи комфортні умови для клієнтів, які здійснюють транскордонні перекази, Ощадбанк запланував низку змін і нововведень. Так, власна система внутрішньодержавних переказів «Швидка копійка» буде розвиватися в платформу для транскордонних переказів, що відкриє можливості: розширення мережі за рахунок залучення нових учасників, інтеграції з міжнародними платіжними системами і сервісами і оплати за неторгові операції і послуги за кордоном. Також передбачається підключення субпартнерів міжнародних систем переказу коштів.
А щодо можливості відправки, виплати переказів, що надійшли через міжнародні платіжні системи, через інтернет-банкінг «Ощад 24/7», будь-який користувач, який має картку Ощадбанку, зможе зареєструватися і оформити отримання платежу. Більше не потрібно відвідувати відділення. Також в системі буде доступна конвертація валюти, наприклад, якщо валюта переказу відрізняється від валюти рахунку.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас