Electrify America встановила перші зарядні станції потужністю 350 кВт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Electrify America встановила перші зарядні станції потужністю 350 кВт

Технології&Авто
585
Американська компанія Electrify America, створена в 2016 році для будівництва загальнонаціональної мережі зарядних станцій в рамках угоди між німецьким автоконцерном Volkswagen Group і урядом США, встановила в Каліфорнії перші загальнодоступні станції потужністю 350 кВт.
Устаткування для зарядки електромобілів встановлено в Ліверморській долині, в 65 км від Сан-Франциско. У торговельному центрі Simon Premium Outlet є дві нові надшвидкі станції на додачу до восьми інших звичайних зарядних установок потужністю 150 кВт.
Якщо підключити автомобіль до таких станцій всього на 10 хвилин, цього має бути достатньо, щоб проїхати 320 км шляху. Однак проблема в тому, що на поточний момент не існує серійного електромобіля, який був би сумісний із зарядними станціями потужністю 350 кВт.
Очікується, що такі електрокари з’являться через рік-два, наприклад, той же Porsche Taycan або нещодавно анонсований Audi e-tron GT.
Electrify America встановлює свої зарядні станції поруч з торговельними центрами по всій території США, 17 з них розташовані в Каліфорнії. Зрозуміло, в цьому більше бажання бути першопрохідцем, ніж практичної цінності. З іншого боку, компанія закладає основи для майбутніх технологій.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас