Вже розмитнили за новими правилами першу тисячу «єврономерів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вже розмитнили за новими правилами першу тисячу «єврономерів»

Технології&Авто
738
Митниці Державної фіскальної служби (ДФС) оформили першу тисячу автотранспортних засобів з іноземною реєстрацією за новим пільговими умовами, повідомляє прес-служба ДФС.
В цілому, за даними прес-служби, всього за новими правилами з моменту оформлення першого транспортного засобу з іноземною реєстрацією, з 26 листопада по 10 грудня, до бюджету сплачено 65,8 млн грн, при цьому власники авто заощадили 38,6 млн грн завдяки пільговим умовам. Також повідомляється, що за вказаний період 19 митниць здійснили митне оформлення автомобілів, які були ввезені в Україну у режимах тимчасового ввезення або транзиту.
При цьому Чернівецька та Волинська митниці оформили найбільшу кількість таких автомобілів – 438 та 260 одиниць, відповідно. «При митному оформленні 824 транспортних засобів, щодо яких порушені терміни та умови митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, сплачено 7 млн грн.
Ці кошти добровільно сплачені фізичними особами, які є власниками такого транспортного засобу або уповноважені розпоряджатися ним і декларувати такі транспортні засоби в сумі, що дорівнює розміру 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 грн)», – підкреслили в прес-службі.

Довідка finance.ua

  • 25 листопада в Україні набули чинності закони про внесення змін у Податковий і Митний кодекси про зниження акцизу на легкові автомобілі та посилення контролю за переміщенням і використанням автомобілів на іноземній реєстрації, які були ухвалені Радою 8 листопада, 23 листопада – підписані Президентом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас