"АвтоКрАЗ" поставив чергову партію машин для миротворчого контингенту ООН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" поставив чергову партію машин для миротворчого контингенту ООН

Технології&Авто
509
АТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської області), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, виконав замовлення на поставку партії вантажних автомобілів різних моделей на адресу замовника з Південно-Східній Азії, повідомляє прес-служба підприємства.
В рамках контракту до відправки готуються вантажні автомобілі КрАЗ різних моделей: повнопривідні бортові і шасі КрАЗ -5233 (4х4), а також шасі КрАЗ-65053 (6х4). Всі оснащені моторами потужністю 380 к. с.
“На вимогу замовника, який добре знає автомобілі КрАЗ, партія виконана в стандартній для серійних моделей комплектації”, – наголошується в повідомленні.
Автомобілі пофарбовані в білий колір, оскільки будуть спрямовані на допомогу миротворчому контингенту ООН. Бортові машини разом з шасі, на які партнер встановить різні спецналаштування – АПЗ, цистерни для питної води, сміттєзбиральне обладнання та ін., працюватимуть в складних дорожніх і природно-кліматичних умовах.
У прес-службі не уточнюють країну, в яку будуть поставлені автомобілі, але, як зазначила агентству “Інтерфакс-Україна” прес-секретар “Автокразу” Діна Стєганцева, в цю країну вже здійснювалися поставки продукції для миротворчого контингенту: повнопривідні бортові і шасі 6х6 КрАЗ-6322, ремонтні майстерні та автоцистерни на базі КрАЗу цієї ж моделі.
“Хоча зараз це не найбільший контрагент продукції КрАЗ за кількістю замовлених одиниць – трохи більше 10 од., але дуже статусний і респектний, до роботи з якими компанія завжди ставиться з особливою увагою. Місії і підрозділи ООН по всьому світу регулярно додаються до переліку користувачів техніки ПАТ “АвтоКрАЗ”: в останні роки – це поставки партії комбінованої дорожньої техніки зі снігоприбиральним роторним обладнання на адресу Міністерства громадських робіт Афганістану, а також партії КрАЗ-Шрек різних модифікацій у миротворчу місію ООН в Малі”, – підкреслила прес-секретар.
Вона додала, що “АвтоКрАЗ” є офіційним зареєстрованим постачальником ООН техніки як цивільного, так і військового призначення. Автомобілі КрАЗ неодноразово поставлялися для потреб ООН для несення служби в миротворчих контингентах в різних “гарячих” точках.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас